Ízületkezelő gém

Már Tolna megyében is elérhető a sajátsejtes ízületkezelési eljárás Dr. Új eljárással egy ízületkezelő gém alatt, vágás nélkül kezelik az ízületi betegségeket. Országosan már mintegy 2 millió, csak Tolna megyében pedig közel Az ízületi betegségektől szenvedők életminőségének javítása eddig több hónapos felépülési idővel és fájdalmas műtéti eljárásokkal volt megoldható, amely okán a betegek a munkából hosszú időre kiestek.

HOW TO USE N5 BED PART 1 - HOW TO USE NUGA BEST N5 BED -NUGA BEST INDIA

Már Magyarországon, így Tolna megyében is elérhető a sajátsejtes ízületkezelési eljárás, amellyel alig egy órás, helyi érzéstelenítéssel végzett beavatkozás során a betegek külső anyag nélkül, csupán a saját sejtjeik felhasználásával kezelhetők. Az eljárásnak köszönhetően, amellyel eddig világszerte Népbetegség a porckopás Erre a problémára kínál megoldást a ben Olaszországban szabadalmaztatott, ma már hazánkban ízületi fájdalom fájó fájdalom ízületkezelő gém és számos klinikán.

A Lipogems a zsírszöveten túl nagy számban kapillárisokat tartalmaz, amelyekben pericitáknak nevezett perivasculáris sejtek találhatók. A zsírszövet mechanikus felaprítása révén, a szövet és a sejtek széttagolása következik be, ennek következtében periciták szabadulnak fel, amelyek ezt követően Mezenhimális Őssejtekké alakulnak. Különböző szakosodott sejtekké képesek alakulni, mint pl. A Mezenhimális Őssejtek fékezik a hegesedési folyamatokat, növelik az erezettséget, leállítják az oxigénhiány következtében beálló sejthalál folyamatát és ténylegesen erősítik a szövetek természetes regeneráló képességét. Az LL 37 protein természetes antibiotikum termelése révén, a Mezenhimális Őssejtek gyulladásgátló és baktericid tulajdonsággal rendelkeznek.

Szekszárdon és Bonyhádon Dr. Shafiei Farid alkalmazza a Lipogems sajátsejtes eljárást. A módszer lényege, hogy a páciensről zsírleszívással vett, tisztított és mechanikusan feldolgozott zsírszövetet akár 20 perc alatt kinyerik és ugyanazon eljárás során vissza is ültetik a kezelésre szoruló ízületbe.

ízületkezelő gém térd rheumatoid arthritis

A gyógyulás így a páciens saját sejtjével, külső anyag használata nélkül történik és az 1 napos, helyi érzéstelenítéssel történő beavatkozás után a beteg a saját lábán mehet haza. Shafiei Farid, ortopéd szakorvos.

ízületkezelő gém mozgásízületi kezelés

Az eljárást, amelyet a www. A szakemberek bíznak abban, hogy ez a korszerű, fájdalommentes és gyors eljárás itthon is fokozott ütemben járul majd hozzá a betegek életminőségének javításához. További információ weboldalunkon:.

ízületkezelő gém masszázs gélek osteochondrozishoz