Torokgyulladás

Ízületek dekongesztánsai

Navigációs menü

A hely- és időfüggetlen módszer, a tanulás intenzitásának szabad megválasztása gyorsan kedveltté tette ezt sokak számára. Ezért a Kiadó úgy gondolta, hogy még kedvezőbb, teljesebb, naprakészebb, egyedibb szolgáltatást nyújt a gyógyszerészeknek, s így ben egy új, komplex szakmai lapot indított. Tartalmi koncepció: A távoktatás pontértéke: 20 pont.

  • Studium & Practicum - Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.
  • Fájdalom a bal kar könyökízületében
  • Kenőcs és gél epicondylitisz ízületeknél
  • A bal térdízület ízületi gyulladása

Írásos tájékoztatója kíván lenni az oktató gyógyszerészeknek, számtalan hasznos szakcikkel, rovattal, tudósítással segít a szakembereknek, hogy naprakészek legyenek a gyógyszerészet szakterületén. A teljes tartalmi felépítés 3 nagy értelmezés köré csoportosul a gyógyszerész mint szakember, a gyógyszerész mint vállalkozó, a gyógyszerész mint egészségnevelő.

Figyelmeztetések és óvintézkedések: A Coldrex citrom ízű por belsőleges oldathoz gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával, ha a felsoroltak bármelyike igaz Önre: - ha máj- vagy vesebetegsége van.

Impresszum Főszerkesztő: Dr. Szarvasházi Judit Szerkesztőbizottság: dr. Benkő Zsolt, dr.

Balogh Katalin allergológus, a Budai Allergiaközpont főorvosa elmondta, hogy az allergiás orrdugulás ellen hosszú távon a szteroid orrspray a jó választás, azonban sokan idegenkednek a használatától, emiatt később az orrcsepp-függőség tüneteivel fordulnak fül-orr-gégészhez. Náthától az orrcsepp-függőségig Dekongesztáns, vagy nyálkahártya-lohasztó néven ismerjük a nátha esetén használt orrsprayket.

Csóka Ildikó, prof. Erős István, dr.

Betegtájékoztató

Higyisán Ilona, dr. Küttel Ízületek dekongesztánsai, prof.

ízületek dekongesztánsai

Magyar Kálmán, prof. Marton Sylvia, dr.

  • OTSZ Online - Torokgyulladás
  • Fórum artrosis és kezelése
  • PharmaOnline - Inkább az orrcsepp-függőség, mint a szteroid?
  • Movalis artrózis kezelésére
  • Allergia és szemfájdalom: hogyan enyhítse a viszketést, könnyezést? - fájdalomportábuggarage.hu
  • Az ízületek nagyon fájnak, mi az

Nemes János, dr. Stampf György, dr.

ízületek dekongesztánsai

Ujhelyi Gabriella, dr. Vecsernyés Miklós, dr. Zacher Gábor, prof.

Nyomtatás A torokgyulladás faringitisz a torok garat falának fájdalmas gyulladása, mely ráterjedhet a mandulákra is, mandulagyulladást tonzillitiszt okoz­va.

Megjelenés: kéthavonta január és február kivételével32 oldal terjedelemben, színes kivitelben. A kiadvány kiemelt szakmai támogatói: Debreceni Egyetem, Gyógyszerésztudományi Kar; képviseletében prof.

ízületek dekongesztánsai

Fülöp Ferenc dékán. Hirdetéssel kapcsolatosan keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: Stok Brigitta, telefon: 1e-mail: stok.