6 lépés, hogy biztonságosan felépülj a sportsérülésből

Sportterhelések térdfájdalomra

Tartalom

  sportterhelések térdfájdalomra

  Deréktámasz A Lumbo Sensa aktív bandázs anatómiailag helyes tartást biztosít, és tehermentesíti az ágyéki csigolyákat, így érezhetően csökkenti a fájdalmat. Stabilizálja az ágyékcsigolyákat, javítja a vérellátást, segíti az izomműködést és lazítja a merevséget. Anyaga innovatív, Skinguard technológiával készült, antibakteriális, bőrbarát, így minimális az allergiás reakciók és bőrirritáció kockázata.

  Páll Zoltán Létrehozva: Páll Zoltána FájdalomKözpont sebésze, traumatológus, sportorvos szerint az orvosi diagnózis azért is fontos, mert az izomhúzódástól az érproblémáig számos ok állhat a háttérben.

  Gátolja a kellemetlen szagképződést, kellemesen puha, latexmentes, optimális bőrklímát biztosít. A Lumbo Sensa-nak van női, enyhén karcsúsított változata is. Bővebb infó Ortézis A Lumbo Tristep egy karcsú felépítésű áthidaló, mobilizáló funkciójú.

  • Hajlamosak ilyen húzódásra az alkatilag merev sportolók, leginkább azok, akiknél nagyon feszesek az ágyéki vagy a combhajlító izmok.
  • A betegek artróziskezelő fóruma

  Az eszköz bizonyos elemeinek leszerelésével lehetővé válik a páciensek mobilitásának fokozatos helyreállítása. Az ortézis 3 lépcsőben, szisztematikusan rehabilitálja a hátcsigolyákat. Miközben a Lumbo TriStep támasztó funkciója a kezelés minden egyes fázisában csökken, szisztematikusan növekedik a páciens mozgásképessége és mobilitása. Terápia fokozat: Terápiás cél: a műtött területek védelme és stabilizálása lordózismentes tartásban történő áthidalással. A heveny fájdalmak időszakában az ágyékcsigolyák érintett területeinek biztosítása és stabilizálása a döntő.

  • Rehabilitációval kapcsolatos kérdések Normális-e, hogy járáskor ami már két lábon, de csak lakáson belül, minimálisan fájdalmas még többször a térdem különböző része és szúr a térdhajlatom hátul?
  • Fájdalom a térdízületekben, mit kell tenni

  Az érintett szegmensek áthidalása révén a Lumbo TriStep viszonylagos mozgáskorlátozást biztosít lordózismentes tartásban. Terápia fokozat: Terápiás cél: az ágyékcsigolyák stabilizálása és az izomzat újbóli felépítése.

  sportterhelések térdfájdalomra

  A terápiának ebben a szakaszában a Lumbo TriStepet adaptálni kell a javuló izomkoordinációhoz. Az áthidaló elem eltávolítása révén szinte teljesen helyreállítható az ágyékcsigolyák lordózisa. Egyidejűleg növekszik a páciens mozgásszabadsága, ami serkenti az izomzat természetes működését sportterhelések térdfájdalomra.

  Terápia fokozat: Terápiás cél: az ágyéki csigolyák muszkuláris stabilizálása és koordinálása. Amikor megnő az izomerő és sportterhelések térdfájdalomra izom teljesítménye, a támasztó elemeket eltávolítják.

  Az ortézis komprimálja és támogatja a lumbális terület izomzatát.

  Az elegendő mennyiségű passzív pihenés nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet újra csúcsformába kerülhessen.

  Ebben a terápiás szakaszban betehető egy pelotta. A pelotta masszírozó hatása javítja a vérellátást és az izomműködést.

  sportterhelések térdfájdalomra