Közös hűtőgél

Akut, krónikus láz, fejfájás, fogfájás, feszültség és helyi hűtés esetén alkalmazzák az expozíció után.

Kihasználni: 1. A javítás, nyissa ki az átlátszó ragasztófóliát, közvetlenül alkalmazza a gélfelületet a homlokra vagy a templomokra, vagy alkalmazza a nagy csigolya nyakára. A hatás és a higiénia megőrzése érdekében ne használjon újszülötteket.

Megosztom Ezekre figyeljünk, ha kedvencünkkel túrázunk! Ha szeretnénk, hogy kirándulásainkra négylábú társunk is elkísérjen, be kell tartanunk néhány kimondott vagy kimondatlan előírást, sőt első lépésként mindig tájékozódjunk állatorvosunknál. Kutyatulajdonosként problémát okozhat, hogy mit csináljunk házi kedvencünkkel, amíg túrázni megyünk. A megoldás kézenfekvőnek tűnik, vigyük magunkkal. Csontozatuk és immunrendszerük nem elég fejlett, és a viselkedésük is kiszámíthatatlan lehet.

A gyermekeket felnőttek irányítása és felügyelete alatt kell használni. Ha a bőrükben kellemetlen érzés vagy bőrpír van, a megállás után eltűnnek.

Tartalomjegyzék

Ha a láz továbbra is fennáll, az orvosokat kezelni kell. Tárolás: Tartsa hűvös és sötét helyen.

  • FDA ISO CE hűtőgél javítás lázas hűtőfolt gyártó és gyári szabad minta - Zhushi Pharmaceutical
  • Nem véletlenül!
  • Kezeljük a kéz ízületi gyulladását
  • Ezekre figyeljünk, ha kedvencünkkel túrázunk! | BAMA

Érvényesség: két év, Kérjük, gondosan olvassa el az utasítást a használat vagy a vásárlás és az orvos irányítása alatt történő használatához. Előny: 1.

közös hűtőgél gyógynövények kezelik az ízületi gyulladást

Jó vízvisszatartás, hosszú idő a víz lezárásához, a külföldi fejlett technológiák bevezetése, a polimer modulált természetes gél használata, hatékonyabb záró nedvesség, hidratáló idő hosszabb; közös hűtőgél. Jó átláthatóság, nem szennyeződések kolloid, természetes növényi kivonatok használata, enyhe szag, kolloid tiszta és átlátszó, nincs zavarosság, nincs szennyeződés; 3.

A hűtés hatása: csökken a fájdalom és a duzzanat

Jó tapadás, jó védelem, nem könnyű leesni, az importált nyersanyagok használata, a molekulatömeg több mint 30 millió, az ultra-nagy molekulatömeghez tartozik, a forrástól annak biztosítása érdekében, hogy a viszkozitás ne legyen leesik; 5.

Nem stimuláció, a szem és a bőr károsodása, természetes növényi pigment hozzáadás, fejlett gyártási technológia, csecsemő bőr és szem stimuláló hatás nélkül, nem allergiás, nem maradvány; 6.

Az érintett emberek többsége túléli a vízbe esést. Gyász "Feledni Téged nem lehet, Csak meg kell tanulni élni Nélküled.

Antipyretic sebesség, hosszú ideig, jól ismert márkák a gyógyszeripari minőségű menta és az importált egyéb nyersanyagok, az egyedi gyártási folyamat, ezáltal csökkentve a láz sebességét, tartósabb időt. Lassú felszabadulás funkció, 8 órán át tartó hűtés; 2.

közös hűtőgél akut rheumatoid arthritis lefutása amg

Cool közös hűtőgél kényelmes, csökkenti az ingerlékenységet, elősegíti a pihenést; 3. Könnyen használható, egy javítás lehet; 4.

Navigációs menü

A hűtés és a fájdalomcsillapítás hatása gyors, biztonságos mellékhatások nélkül, és nem befolyásolja az etiológiai diagnózist. Jó vízvisszatartás. A gyors helyi hűtés fok, hatékonyan csökkenti a testhőmérséklet fok. Használati útmutató: 1.

Szolgáltatások

Mikor a láz: a homlokra, a hónaljra, a nyakra, a hasüreg területére és más részekre van rögzítve; 2. Sprain: Azonnali elhelyezése a fájdalomcsillapító helyén; 4. Headache: a homlokra vagy a templomra és a mikro-zárt szemekre rögzítve; 5. Sunburn, Scald: a bőrégés által okozott napégés; 6.

közös hűtőgél az artrózis okozza a betegséget és a kezelést

Tájékozódás: Az arcra vagy fájó foltokra való beillesztés; A termék egyéb funkciói: Csökkentse a fájdalom-fejfájást, a fogfájást, a mumpszot és így tovább; helyi fájdalomcsillapítás a fájdalom enyhítésére, szédülõ hõmérséklet megelõzése, az expozíció utáni bőrégés, például a fizikai hõmérséklet, a Carsick, a tengeri megbetegedések megelõzése vállfájásra gyakorlatok a vaszkulitisz adjuváns kezelése; Hot Tags: fda iso közös hűtőgél hűtő gél patch lázhűtés patch, gyártó, gyár, testreszabott, ingyenes minta Kapcsolódó termékek.