Mi a leggyakoribb könyökhiba?

Könyökprobléma

A könyökfájás lelki oka.

könyökprobléma

Most megtudhatod, mi áll a háttérben! A lélek egészsége nélkül nem beszélhetünk testi egészségről, és fordítva.

Fejfájás, pattanásos arc, reszelős könyök, koncentrációs zavar, álmatlanság oka és kezelése epével

Ha valamilyen fizikai tünetünk van, gondoljunk arra, hogy milyen lelki problémánk lehet. A könyökfájás azt jelzi, hogy bizonyos helyzetekben túl merevek vagyunk, elveszítettük a rugalmasságunkat.

könyökprobléma

Olyan nyomásnak teszünk eleget, mely nagyon távol áll tőlünk, egyáltalán nem tetszik egy bizonyos dolog, és mégis megtesszük. Nem tudjuk kifejezni a nemtetszésünk, inkább magunkba könyökprobléma a véleményünk.

könyökprobléma

Ha az elvárások túl nagy könyökprobléma nehezednek ránk, és nem tudunk megfelelni, akkor könyökproblémák alakulnak ki. Ha a könyökünkön megvastagodik a bőr, ún.

könyökprobléma

Minél merevebbek vagyunk, annál több problémánk adódik a könyökünkkel. Ha elveszítjük rugalmasságunk, akkor problémáink lesznek a könyökünk hajlékonyságával. Próbáljuk meg feladni az állandó ellenállást, ne álljunk mindig harcban valakivel, vagy valamivel, élvezzük a jelen pillanat nyújtotta örömöket.

könyökprobléma

Ha a jobb könyökkel adódnak problémáink, akkor női oldalunk sérült vagy valamelyik nőnemű családtagunk véleményét nem tudjuk elfogadniha a bal könyökünk jelez, akkor a férfias énünk nem tud megküzdeni valamivel vagy valamelyik hímnemű családtagunk véleményét nem tudjuk elfogadni.