Egy kis anatómia

Illóolajok térdízületekhez, A 10 jó tanács csípőfájdalom ellen:

Tartalom

  illóolajok térdízületekhez

  Négy trükk az izomláz enyhítésére Jégpakolás A jégpakolást az edzések után érzékelt lüktető fájdalom és kisebb sérülések csillapítására alkalmazzuk. A jég enyhíti a fájdalmat az ízületek környékén, de a bedagadó bokák és térdek méretét is csökkenti.

  illóolajok térdízületekhez

  Az edzés utáni félórában helyezzük a sajgó területekre és negyed órát hagyjuk rajta. Jeges fürdő Bár nehezebben megoldható egy jeges fürdőzés, előfordulhat, hogy az intenzív munkavégzéssel járó edzések után csak ez segít.

  illóolajok térdízületekhez

  Szakértők szerint legfeljebb három percig tartózkodjunk a jeges fürdőben, összesen 15 percig. A jeges fürdő felgyorsítja a regenerációt, mivel a jég a belsőszervek felé vezeti a vért, amikor pedig kiszállunk, a vér visszatér a végtagokba.

  illóolajok térdízületekhez

  Forró fürdő Egy forró fürdő bármelyik hosszú nap után jól eshet, de megerőltető fizikai munka vagy edzés után különösen jót tesz testünknek. Kutatások szerint a forró fürdő után ugyanis felgyorsul az izmok regenerációja, mivel hatékonyabb a szénhidrátok feldolgozása. Melegítőpárna Szakértők szerint a melegítőpárna alkalmas a krónikus izomfájdalmak enyhítésére, mivel segíti a vérkeringést.

  illóolajok térdízületekhez

  Ha negyed- vagy félórára a melegítőpárnát a gyakran begörcsölő vagy begyulladó térdízületekre, vagy a derekunkhoz helyezzük, enyhíthet a fájdalmon. Illóolajok térdízületekhez már a Maszol Facebook oldalát? Kapcsolódó anyagok.

  illóolajok térdízületekhez